Werken bij
Sunrock

Sunrock is niet te stoppen. Jong, maar bomvol ervaring. Blij, maar bloedserieus als het gaat om het halen van onze doelen. We groeien snel. Verbreden vooruitduwend onze scope. We ontwikkelen projecten van kop tot staart en blijven betrokken, laten niet los. We zijn in drie jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in grootschalige zonne-installaties in Nederland. Die duurzame energie-oplossingen breiden we uit met grond-, water- en carport- projecten in heel Europa. Op dit moment heeft Sunrock meer dan 1 GW in ontwikkeling en dat is nog maar het begin!
Waar haal jij je energie vandaan? Hoe zorg je dat je jezelf elke werkdag oplaadt in plaats van laat leeglopen? Wij denken dat je hernieuwde energie haalt uit een baan met impact. Wanneer je betekenisvol werk doet, dag in dag uit een verschil maakt, is de bron onuitputtelijk. Zo werken we bij Sunrock.

We lopen voorop in de verandering naar duurzame energievoorzieningen in Europa. Om te beginnen met de grootste zakelijke spelers in Nederland, die stuk voor stuk al overstapten op zonne-energie. Op die schaal maakt dat een wereld van verschil. Een verschil dat jij kunt helpen maken. Kies jij voor impact? We zoeken betrokken mensen die zich technisch of commercieel willen inzetten voor een CO2-neutraal klimaat.

Hebben we je enthousiasme gewekt?

Werken bij Sunrock
Betekent

Werken bij Sunrock Betekent

Heb je vragen? Laat ons je bellen of mailen